1 juni 2013

Leva med känslan av att vilja dö

Det är något jag och många andra behöver ta varje dag, att inte känna att det finns en plats här för mig.
Önskar bara att det fanns något man kunde göra åt det snabbt.
Om jag bara kunde göra så att allt blev bra, men skulle inte använda det på mig själv om det bara var en engångs grej. Skulle ge det till en av de få som bygger upp mitt liv.
Håll kvar där inne kära du, det blir bättre. Jag lovar!

Även om det är mörkt nu så kommer vi ta oss ut i ljuset tillsammans. Lämnar dig inte kvar här.


2 kommentarer:

 1. Du verkar ha haft det riktigt tufft, men du ska veta du är aldrig ensam! Det finns alltid någon därute som känner som dig, så när du känner att det finns inget kvar att leva för, tänk då att det finns någon därute som kämpar precis som du...oavsett om man inte vet vem det är, så har man någon att kämpa med.

  Och jag vill bara säga, du är fantastisk fotograf(ta åt dig!), du är mer än tillräckligt bra, och fastän du en gång skrev att du inte är stark, så är du just det! Du kämpar, du tar dig upp varje morgon fastän du inte riktigt ser någonting att kämpa för, om man inte är stark då, då vet jag inte vad stark är.

  Jag vet hur det är att vara uppgiven på livet, fundera på vad det egentligen är som är värt någonting. Gå och vänta på något, utan att leva. Men jag ska säga dig, att du klarar detta! Du har så mycket potential, så ge aldrig upp!

  Måste ge tips om en blogg som jag läser av en kille som varit deprimerad som jag tycker har varit riktigt bra att läsa: vipratar.blogg.se/ :)

  Lycka till med allt!

  //linnea

  SvaraRadera