15 oktober 2012

Modell Sökes


Börjar bli lite trött på att fota mig själv hela tiden, blir lite svårt ibland också..
Så undrar ifall det är någon där ute som skulle kunna tänka sig vara modell för mig?
Söker alla möjliga olika människor, långa, korta, smala, tjocka, finniga, fräkniga, söta, fula, alla möjliga alltså ;)

Om du undrar vad för bilder jag vill ha modeller till så är det till porträtt som de 2 bilderna i det här inlägget. (Huvudet och överkroppen)
Och till omgivningspoträtt som den HÄR bilden.

Ja, jag söker personer som skulle våga vara nakna eller ha lite kläder på sig på bilderna. Inte att det visas något på bilderna utan för känslan som nakenheten gör. (Ger ofta en känsla av uppgivenhet eller att man är övergiven/sårbar vilket jag ofta söker att få med på bild)
Verkligen inte för pornografiskt syfte utan för konstnärligt. Självklart så kommer jag inte publicera någon bild om modellen inte går med det. Om modellen säger innan fototillfället eller undertiden eller efter att han/hon vill se de klara bilderna och säga ifall det är okej att det kommer upp någonstans så förstår jag verkligen det. Är nästan bara bra ifall modellen är med och bestämmer vilka bilder som får användas.

Såklart söker jag modeller som bara går med på att ha alla kläder på också :P För vet att många är emot att visa sig nakna. Samma sorts bilder gäller även för dessa bilder, asso halvkropps porträtt och omgivningsporträtt :)

Om du är intresserad eller känner någon som skulle vara det så är det bara att skriva ett mail till mig på jonas.borgden@gmail.comPs. man får såklart behålla de bilder som blir något :) Man får använda dem hur som helst förutom att sälja dem och ifall man använder dem på internet så måste mitt namn vara med.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar